Kategorier
Klubb

Sunkit på Södra Teatern den 6 juni 2018

Vilken klubb ska du gå på den 6 juni 2018? Om du vill maxa din upplevelse av udda och bortglömd populärmusik ska du välja Sunkit på Södra Teatern i Stockholm.

Växlar upp, sa du? Växlar Sunkit upp? Kör ni varannan månad på Södra Bar – uppe på Söders höjder? Men så kör ni varje månad under sommaren? Hur går det ihop?

Det går inte ihop. Det är ju det (kanske inte enbart) som är så fint med Sunkit. Sommaren är en trevlig årstid. Sunkit gillar trevligt. Det gör även du. Så därför har vi klubb i juni, juli och augusti.

En liten avvikelse gör vi: vi brukar ju köra på torsdagar, men i juni kör vi på en onsdag. Det blir alltså klubb på Södra Teatern onsdagen den 6 juni 2018. Det är alltså på nationaldagen, så vår förhoppning är att du har en ledig dag då.

Vi spelar skivorna som gudarna vill glömma. De som finns längst bak i reabackarna på de undangömda loppisarna. Nej, inte de backarna som står framme. Backarna som står under disk. Längst bak där. Just det.

Där har vi hittat Leif Andersson, Pop-Sixten och Anna-Lisa Ingemanson. Och en hel del högoktanig dansbandsmusik från de gyllene åren 1969-1975.

Vid skivspelaren hittar du Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson.

Välkommen till Sunkit på Södra Teatern den 6 juni 2018. Berätta gärna för dina vänner på Facebook att du kommer.

Tid

Onsdagen den 6 juni 2018, klockan 20:00-01:00. (Obs! Ny dag, flyttat från torsdag den 7 juni!)

Plats

Södra Bar, Södra Teatern, Mosebacke torg 1-3, Stockholm. Närmaste tunnelbana är Slussen (uppgång Hökens gata).

Övrigt

Fri entré, 18 års åldersgräns.

Av Magnus Nilsson

Magnus "Ny-Magnum" Nilsson är en av grundarna till Sunkit. Han är verksam som digital strateg i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − 7 =