Kategorier
Klubb

Sunkit på Bröderna Olssons den 4 april 2019

Vi återvänder tillfälligt igen till Bröderna Olssons. Nu med hela och rena högtalare. Vi kallar det Sunkit Deluxe Edition. Krispigast möjliga ljud för dina krispigt känsliga öron.

När Sunkit återvände till våra rötter, källaren på restaurang Bröderna Olssons, i februari så var det naturligtvis en trevlig upplevelse för alla. Men för dig som är finsmakare när det gäller ljud fanns lite i övrigt att önska. En av högtalarna var helt enkelt trasig.

Det kompenserar vi med att återvända för att inviga hela och rena högtalare. Ett, helt enkelt, lite lyxigare Sunkit. Sunkit Deluxe Edition.

Så varmt välkommen till historisk mark. Vi slår upp portarna till klubben klockan 20:00, men redan från 17:00 kan du äta i matsalen. Köksmästaren erbjuder två olika rätter med det gemensamma att de har pangpriset 100 kronor. Också lite lyx för dig som gillar att gå på Sunkit.

Ät gott och billigt för en Sunkit-hundring

Uppdatering: Källarmästaren meddelar införandet av en Sunkit-hundring. För en hundring får du 150-grams burgare – vegansk eller köttvariant, sallad, dressing å pommes. Kanske en tomatskiva! Cash is king!

Det må vara lyxigt ljud, men tyvärr är det samma gamla personer som hanterar skivorna. Njut eller förfasas – hursomhelst möts du av Burt von Bolton och Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson i skivspelarbåset.

Reservation för förändringar.

Tid

Torsdagen den 4 april 2019, klockan 20:00-01:00. Matsalen öppnar klockan 17:00.

Plats

Källaren, Bröderna Olssons Garlic & Shots, Folkungagatan 84, Stockholm. Närmaste tunnelbana är Medborgarplatsen.

Övrigt

Fri entré, 18 års åldersgräns.

Foto

Erik Brodin

Av Magnus Nilsson

Magnus "Ny-Magnum" Nilsson är en av grundarna till Sunkit. Han är verksam som digital strateg i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + fjorton =