Sunkit den 3 april – med en massiv överdos Thore Skogman

Vi firar in våren med en rejäl hyllning till den store Thore Skogman. Utöver att vi spelar annan högoktanig udda och bortglömd populärmusik.

En klubb som sedan 1996 spelat udda och bortglömd populärmusik har förstås inte bortsett från den rika låtskatt som sorteras in på S som i Thore Skogman. Han är inte helt bortglömd, men inte spelas hans melodier – till sig själv och många andra artister – på radio och grammofon som de faktiskt gjorde en gång i tiden. Även vi har slarvat lite med skogmanandet och det är hög tid att späcka en kväll på Sunkit med en massiv överdos Thore Skogman.

Vad kommer att hända på Sunkit den 3 april 2023? Det blir ungefär som det Sunkit du lärt dig att känna igen och älska; denna afton djupt tryfferat med både känt och okänt av den store Thore Skogman.

Vi kommer inte att enbart spela musik av Thore Skogman. Det hade inte ens Thore själv velat.

Vid skivspelarna: Sunkits grundare Burt von Bolton och Magnus Ny-Magnum Nilsson. Kanske vi kan locka upp Jan-Erik Nilsson också? Janne är mångårig stammis, Thore Skogman-fan och den vi lånat rubriken en massiv överdos Thore Skogman från.

Med detta sagt, välkommen till Debaser och Sunkit den 3 april – med en massiv överdos Thore Skogman.

Thore Skogman: Du är en riktig klippare du

Tid

Måndag den 3 april 2023, klockan 17:00 – 23:00. Restaurangen öppnar 17:00, vi spelar skivor från 18:00.

Plats

Bar Brooklyn, Debaser, Hornstulls strand 4, Stockholm. Närmaste tunnelbana är Hornstull.

Övrigt

18 års åldersgräns, fri entré. Reservation för förändringar.

3 svar på ”Sunkit den 3 april – med en massiv överdos Thore Skogman”

  1. Tänk förresten: Skulle Sven-Ingvars ha blivit Värmlands särklassigt populäraste band (även i jämförelse med nationellt mer säljande Vikingarna) om de inte hade spelat in Thores ”Fröken Fräken”? Det anade dom knappast ens själva, när ”Fröken Fräken” på singeln 1964 ”bara” var B-sida till likaledes starka ”Min gitarr”.

    Svara
  2. Thore var väl speciell i artistbranschen som den helnykterist han var, morsans epitet på honom var tokrolig. Finns det några minnesmärken av mannen i fråga i Hallstahammar där han bodde?

    Svara

Lämna en kommentar