Kategorier
Klubb

Sunkit live! Sunkit firar 27 år med Sunkit All-Stars och hemliga gäster

Nu har det gått 27 år sedan klubben Sunkit första gången slog upp portarna. Det firar vi tillsammans med Sunkit All-Stars och ett pärlband hemliga gästartister. På Debaser den 5 juni 2023.

27 år av musikalisk eklekticism! Sunkit firar 27-årsjubileum med en minnesvärd kväll full av musik och överraskningar. Upplev Sunkit All-Stars och ett stjärnspäckat pärlband av hemliga gästartister som tar oss tillbaka till klubbens mest ikoniska låtar. Detta får du inte missa!

Sunkit är inte som andra klubbar. Vi är en oas för de udda och bortglömda guldkornen inom populärmusiken. Vi dammar av skivorna du trodde var förlorade (eller inte kunde tänka dig att de funnits) och ställer Sunkit All-Stars på scenen för att återuppliva dessa musikaliska mästerverk. Dessutom bjuder vi in artister, låtskrivare och andra som har en speciell koppling till låtarna eller genren.

Förvänta dig en unik upplevelse, helt enkelt.

Den 5 juni 2023 firar vi Sunkits 27-årsjubileum på Bar Brooklyn. Sunkit All-Stars står redo att rocka röven av scenen och vi kommer att ha fullt ställ med spännande gästartister. Och självklart kommer vi att snurra skivor hela kvällen.

Biljetterna kommer att ta slut snabbt, så se till att säkra din plats i tid! Bar Brooklyn har begränsad kapacitet och när det är slutsålt, så är det verkligen slutsålt. Vi måste ju se till att det finns plats för bandet och personalen.

Du är varmt välkommen!

(Men hallå, tänker vän av ordning, 27 år?! Betyder det här att Sunkit äntrar den famösa 27 Club? Den som lever får se!)

Tid

Måndag den 5 juni 2023, klockan 17:00 – 23:00.

Plats

Bar Brooklyn, Debaser, Hornstulls strand 4, Stockholm. Närmaste tunnelbana är Hornstull.

Biljetter

Du köper dina biljetter från Tickster. I mån av tillgång kommer biljetter också att säljas på plats den 5 juni. Reservation för att det blir slutsålt.

Övrigt

20 års åldersgräns. 18 års åldersgräns för dig som köper biljett i förväg.

Reservation för förändringar.

Av Magnus Nilsson

Magnus "Ny-Magnum" Nilsson är en av grundarna till Sunkit. Han är verksam som digital strateg i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 12 =