Kategorier
Klubb

Sunkit den 3 oktober 2019

Klubben som inte kan dö går åter på gatorna som en vanlig klubb. Den 3 oktober 2019 slår vi till med oanad kraft. Inte oväntat i Stockholm.

Sunkit är klubben där du får höra musiken du (förmodligen) inte trodde fanns. Vi har sedan 1996 grävt upp och lyft fram udda och bortglömd populärmusik ur den musikskatt som oftast göms i de bakersta rea-backarna i de lumpnaste lumpbodarna i de ruskigaste av hamnkvarter. Inte sällan är det vi hittar underbara, men egna sorters guldklimpar.

Den 3 oktober 2019 är det dags igen. Plats vid skivspelarna för Burt von Bolton och Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson. Vi brukar börja 20:00 och stänga igen kiosken vid ett-tiden. Vi brukar i år vara på Bröderna Olssons på Folkungagatan 84 i Stockholm – men det är en liten parentes på lokal, då Bröderna Olssons är till salu och det kan svänga snabbt i huvudstadens restaurangbransch. Håll lite utkik på denna sida samt våra kanaler i sociala medier.

Som tidigare meddelats, så är vår klassiska adress Bröderna Olssons till salu. Nu verkar en försäljning faktiskt vara nära förestående och därför kör vi Sunkit på Folkungagatan 84 FÖR SISTA GÅNGEN den 3 oktober. Sunkit lever vidare, men efter detta datum blir det annorstädes.

Här finns en evenemangssida på Facebook att hålla reda på. Berätta gärna för dina vänner att du tänker gå på Sunkit.

Utgå också från att det är fri entré. Utgå från att det blir roligt.

Utgå från att du är varmt välkommen!

Tid

Torsdagen den 3 oktober 2019, klockan 20:00 – 01:00.

Plats

För sista gången på Bröderna Olssons, Folkungagatan 84, Stockholm.

Övrigt

Fri entré. Åldersgräns: från 20 år. Reservation för ändringar.

Av Magnus Nilsson

Magnus "Ny-Magnum" Nilsson är en av grundarna till Sunkit. Han är verksam som digital strateg i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 14 =