Kategorier
Klubb

Sunkits Ny-Magnum gästar Södra Teatern och luftar sin samling med ohörd musik

En av Sunkits grundare, Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson, kommer under våren och sommaren att dyka upp som DJ på Södra Bar i Stockholm. Och du som längtar efter att umgås med överraskningar kommer inte att bli besviken.

Ändå sedan barndomen har Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson varit extremt intresserad av musik. Om det kan inte minst hans mor vittna, hon som fick lägga popsinglarna på skivtallriken efter baby-Magnus hårda och bestämda vilja. Med åren har skivsamlingen vuxit och omfattar idag exempel från de flesta genrer.

– Det är väl bara operett som jag fortfarande har lite svårt för, säger han själv. Jag har velat plocka sönder mina egna fördomar och letar nyfiket efter både nytt och gammalt som kanske är ohört eller bortglömt.

Södra Bar, Södra Teaterns själva nav, gästar Ny-Magnum både konceptet After Work – loungemusik när sen eftermiddag går över i tidig kväll – och den rena kvällsbaren, med högre puls och intensitet. Räkna med mycket exotica, tyska storband från 70-talet i a go go-tappning, instrumentalrökare, filmmusik och annat som du hört. Och annat som ingen har hört.

– Den som varit på Sunkit kommer att känna igen sig i vad jag brukar spela de första timmarna på klubben, särskilt på after worken. Men det kommer att bli ett ganska brett spektrum, publiken är ju också bredare.

Dessa datum och tider är spikade:

Foto: Anna Hultén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − elva =